TESTIMONIALS

Van willen naar kunnen & van kunnen naar doen

Ik kan je gouden bergen beloven. Dat doe ik niet. Ik faciliteer je  bij het bereiken van jouw doelen en jouw resultaat. Wij zoeken samen naar de goede weg. The proof of the pudding is in the eating. Lees hier ervaringen.

De gesprekken hebben mij geholpen om me bewust te worden hoe ik mijn persoonlijke kracht  kan inzetten om keuzes te maken en doelen te bereiken.

 

Ik heb deelgenomen aan een training persoonlijke kracht die Nan verzorgde. Met deze training biedt ze je de mogelijkheid om te ontdekken wat je Powertype is en de kwaliteiten en valkuilen die daarbij horen. Ook gaat het over welke kleur bij jouw persoonlijke kracht hoort en wat je zogenaamde balanskleur is. Nan laat je zien hoe je die kleuren kunt inzetten om je kracht te versterken.

Voor mij was deze training verhelderend én confronterend. Mijn balanskleur en de krachten die daarbij hoorden, maakten mij in een keer duidelijk wat ik al zo lang mis en waar ik te weinig aandacht voor heb gehad. Het riep ook vragen bij mij op. Wat wil ik nu verder? Hoe doe ik dat dan? Wat betekent dat voor mijn werk? Het deed mij besluiten om contact met Nan te zoeken. Dat resulteerde in een coachingstraject waarin ik veel over mezelf heb geleerd.

Nan kan goed luisteren, observeren en scherp doorvragen. Dat maakt haar een fijne gesprekspartner. Haar voorbereidingsopdrachten met veel elementen van ACT (Acceptance and Commitment Training) waren voor mij heel waardevol.

Ik ontdekte al doende waar mijn drijfveren, kwaliteiten en passie liggen, waar ik energie van krijg en waar ik juist geen energie van krijg.

Onze coachingsgesprekken hebben mij geholpen om me bewust te worden van mijn persoonlijke kracht en hoe ik die kan inzetten om keuzes te maken en doelen te bereiken. En om dat goed te blijven doen probeer ik elke dag een beetje oranje (mijn balanskleur) toe te voegen.

Yvonne

Kwaliteitscoördinator

Zij heeft mij geleerd welke kleuren afstand scheppen en een daadkrachtige en zakelijke uitstraling geven

 

Ik heb Nan ongeveer 9 jaar geleden leren kennen en was direct onder de indruk van haar rust, warmte, uitstraling, gevoel voor stijl en oprechte interesse in de medemens. Daarom dacht ik toen ik een kleur- en stijlanalyse wilde doen direct aan Nan. Ik wilde graag leren hoe ik mij beter, professioneel, maar niet afstandelijk, kon presenteren, zowel in mijn werk ( zorgsector) als in privé. Zij heeft mij geleerd welke kleuren afstand scheppen en een daadkrachtige en zakelijke uitstraling geven en welke kleuren naar je toekomen en een vriendelijke en zachtere uitstraling geven. Tevens heb ik van haar geleerd welke kleding ( kleurgebruik en prints, maar ook materiaal en belijning) ik het beste kan dragen om professionaliteit uit te stralen of juist het tegenovergestelde . 

Toen ik 60 jaar werd heb dit gevierd met een workshop over Kleur, Stijl en Imago, met zo’n 25 vriendinnen en vrouwelijke familieleden, gegeven door Nan. Wat een leuke middag was dat! Nan had het geweldig voorbereid en ze kreeg iedereen aan het praten over eerste indrukken die je op iemand maakt, kleuren, modestijlen enz., van de jongste tot de oudste dames van het gezelschap( 85 en 88 jaar)!

Ook de Power test bij Nan gedaan, dit is een test die inzicht geeft in je unieke persoonlijke kracht in combinatie met je imago. Ik kon mijzelf goed herkennen in het  Powertype wat naar voren kwam en de bijbehorende kleur. Ook deze middag was, naast erg gezellig, enorm inspirerend door de professionele aanpak van Nan, haar oprechte interesse in de ander en haar enthousiasme.

 

Anne

Geriatriefysiotherapeut

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

 

 

Ik heb bij Nan de Personal Powersessie gedaan, die bestaat uit het afnemen van een Personal Power assessment en een coachingsgesprek. Wat een verrassende test is de Personal Powertest en wat een prettige gesprekspartner en coach is Nan. Ik heb weer waardevolle inzichten opgedaan, waar Nan aan heeft bijgedragen. Nan is een open en hartelijke persoonlijkheid. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze luistert goed, vraagt goed door en is hierin doortastend. Je merkt dat ze zaken goed voorbereidt en veel ervaring heeft met coaching. Zoek je iemand die je kan helpen met loopbaan- of levensvragen? Dan is Nan Banens de persoon om contact mee op te nemen.

 

Klaartje Schungel

Specialist mediawijsheid/trainer

Directe impact en handvatten

Ik heb recent een PPP traject onder de bezielende leiding van Nan afgesloten, en heb dit ervaren als zeer inzicht gevend – een combinatie van nieuwe inzichten maar ook expliciet maken wat ik impliciet eigenlijk al wist. En met directe impact  en handvatten – zowel in het huidige dagelijkse leven maar ook naar de toekomst toe. De combinatie van innerlijk en uiterlijk maakt het geheel heel erg ‘rond’ en ook leuk en licht om mee bezig te zijn. Nan doet dit allemaal op een heel rustige, betrokken en persoonlijke wijze en stelt zichzelf als het ware in dienst van de cliënt waarbij ze op elk moment een scherpe en kritische gesprekspartner blijft. 

Ik zou PPP en Nan’s begeleiding aan iedereen gunnen!

Mariëtte

De stap in mijn loopbaan gezet die mij op mijn lijf is geschreven

Een paar jaar geleden zat ik te worstelen met de vraag of ik mijn baan nog wel zo leuk vond. Ik ben toen via mijn leidinggevende bij een loopbaancoach terecht gekomen. En dat was Nan Banens. We hebben twee gesprekken gevoerd, nadat ik een persoonlijkheidstest had gedaan.Tijdens deze gesprekken zijn allereerst de testuitslagen besproken. Nan heeft een goede en heldere analyse gemaakt over ondermeer mijn persoonlijkheid en interesses. Vervolgens zijn we dieper op mijn interesses ingegaan. Nan stelt hierbij de juiste vragen die mij aan het denken hebben gezet waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en wil maken in mijn (loopbaan)leven. Daarnaast hebben we mijn interesses concreter gemaakt in mogelijkheden en beroepsrichtingen. Naast dat Nan mij aan het denken heeft gezet en in beweging heeft gebracht, denkt Nan ook nu nog mee in de verschillende routes die ik kan bewandelen om “mijn doel” te bereiken. Inmiddels ben ik ruim 2 jaar geleden gestart met mijn eigen bedrijf en heb ik een mooie combinatie van jurken en rokken maken in opdracht van een klant tezamen met het geven van  kleur- en stijladviezen. Ik vind het heel knap hoe Nan mij in 2 gesprekken tot zo’n beweging in mijn loopbaan heeft gekregen. Het is haar doortastendheid, open mind, creativiteit en enthousiasme die mij toen energie hebben gegeven om de dingen in mijn leven te gaan doen die ik leuk vind! Kortom, wil je een andere richting inslaan in je loopbaan of heb je andere vragen over je loopbaan dan zou ik zeker Nan Banens benaderen!

Marjolein De Reus, eigenaar Reuseleuk

Reuseleuk

Een scherp inzicht in wie ik ben, wat ik wil, wat ik kan en waar ik voor sta dat mij duidelijk heeft gemaakt welk toekomstpad ik ga volgen.

Ik denk dat ik op het juiste moment met Nan in contact kwam. Een verfrissende professionele kijk op de zaken waar ik in mijn leven mee bezig was. Nan slaagde erin om op een rustige maar waar nodig confronterende manier, mezelf beter te leren kennen. Waar sta ik voor, wie ben ik, wat vind ik belangrijk en waar wil ik naartoe? Er komen vragen en antwoorden door heel het proces, maar ik ging nooit met lege handen naar huis. Nan zorgde in mijn geval voor duidelijkheid in beslissingen die ik nam en richtingen die ik verder insloeg. Het gaat over mijzelf en juist dit stilstaan bij jezelf, dat kan ik iedereen ten zeerste aanraden.

Audry De Beule, docent Thomas More University, life coach & co-owner Woodsclub

It really felt like me and what I wanted to be during that special night

First impression

matters so help from a professional could be a very worthy investment

I received an invitation to a very special event / ball, where the dress code is very important and for example many ladies carry evening dresses that are design-made for the event. Other invitees are high´-level, and also key influencers and stakeholders as regards my work. So it was important to dress up perfect in order to make an impression overall, but also professionally.

Nan was super enthusiastic to help. We started by analyzing my personality and characteristics I display, and then focusing on which characteristics I wanted to display at the event with my dress. These were among other ‘power’, accessible, classical, professional – not necessarily an easy combination. It was an interesting process and Nan was very thorough and helped me to assess and clarify my thinking: it is not easy to choose and decide amongst thousands of different possibilities for an evening dress. We discussed among other the colors, materials and possible design of the dress. She was also giving options of different designers that might be able to assist with the dress.

Thanks to this analysis, once we found a suitable designer, it was very easy to look at his proposed designs and tell what I wanted. Also choosing color was very easy. Nan definitely helped to save lot of time and effort in getting to this point. In addition, after the dress was on its way to be made, she helped to find the right accessories.

The dress was just gorgeous, having perfectly the impact I had wanted and I received many compliments wearing it. But most importantly, it really felt like me, and what I wanted to be during that special night.

One could think that it’s easy to choose the right dress as there is so much choice, but truth is that without professional help such as from Nan, I would have spent endless days looking for the right dress, and in the end maybe bought it based on impulse and possibly would not have felt as comfortable as I did during that event. First impression matters so help from a professional could be a very worthy investment!

Not only was the outcome successful but also the process of getting there with Nan was extremely pleasant. She really thinks for you, and her open and friendly personality make it a lot of fun as well. I would not hesitate to recommend her for anyone who wants to learn more about how to dress to impress, while being yourself, and to bring your best side forward.

Karen

Ik weet nu beter hoe ik met kleding mijn persoonlijkheid benadruk

Ik ben heel enthousiast bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk als rouw- en verliesbegeleider. Naast het voeren van individuele gesprekken met mensen die worstelen met een groot verlies, bied ik ook workshops aan rond het thema verlies. Daarnaast voer ik netwerkgesprekken en overleg ik over opdrachten. Graag wilde ik advies over hoe ik me kan kleden/presenteren in die verschillende rollen, om zo goed en adequaat mogelijk voor de dag te komen, en waarbij mijn persoonlijkheid goed uit de verf komt. Zo kwam ik bij Nan terecht. Op haar advies heb ik vooraf de Powertype test gedaan. Een test die mij niet alleen inzicht geeft in persoonlijkheidskenmerken en potentieel maar ook hoe ik dit kan vertalen in mijn uiterlijke presentatie. Nadat we de uitslag van de Powertyperapportage hebben besproken, kreeg ik een advies over de kleuren en de kledingstijl die bij mijn persoonlijkheid passen.

Het was een intensieve, inspirerende middag waarin ik van Nan veel tips en ideeën kreeg. Haar enthousiasme en positieve uitstraling maakten dat het ook een hele gezellige middag was. Ik weet nu beter hoe ik met mijn kleding mijn persoonlijkheid kan benadrukken, en hoe ik daarin nuances kan aanbrengen per gelegenheid. Ik ga hier zeker verder mee aan de slag en kan me nu qua uiterlijke presentatie beter en gerichter voorbereiden voor een ontmoeting. Ik zal Nan zeker aanbevelen bij anderen.

Lina Oomen, rouw- en verliesbegeleider

Je wordt door deze sessie als het ware vanzelf al een powervrouw

Nan heeft bij mij een kleurenanalyse afgenomen en het is echt verrassend wat daar uit komt.

Vaak wist ik wel zo’n beetje welke kleuren bij mij pasten maar door de analyse ben ik daarover nog meer gaan nadenken. Als ik bijvoorbeeld naar een vergadering ga, een belangrijk gesprek heb of een presentatie geef weet ik nog beter hoe ik me kan kleden en welke kleuren ik het best kan gebruiken om mezelf optimaal te presenteren. 

Daarnaast heb ik onlangs bij Nan de “Snel en Krachtig in Beweging” sessie gedaan.

Van deze sessie maakt de Powertypetest deel uit: een test die inzicht geeft in zowel je persoonlijke kracht als je imago. Dit wordt vertaald in een Powertype met een daaraan gekoppelde kleur. Je wordt door deze sessie als het ware vanzelf al een powervrouw. Het was voor mij heel speciaal: een bevestiging van wie ik ben en ook hoe ik in het leven sta en waar ik mij goed bij voel. En inderdaad……..de kleur die ik altijd al met het meeste plezier draag, blijkt ook echt de kleur van mijn Powertype te zijn.

Ik kan iedereen Nan aanraden. Het is een fijne vrouw om naar toe te gaan. Zij weet wat ze doet en ze adviseert goed.

Ik kan alleen maar zeggen: ontdek je eigen kracht nog meer en laat kleuren tot je komen. 

Juliette Rocchi, Kantoorondersteuning en Evenementenorganisatie

www.julietterocchi.nl