Over Nan

Ik werkte al heel wat jaren als loopbaanadviseur- en coach in een grote ambtelijke organisatie. Het verdiende goed en ik had zekerheid. Ik had nog jaren zo kunnen doorgaan. En toch kreeg ik steeds minder plezier in mijn werk. Dat lag niet aan mijn vak. Loopbaanbegeleiding was en blijft altijd mijn passie.  De bureaucratie in de organisatie kreeg steeds meer de overhand. Ik vond dat regels en procedures steeds belangrijker werden dan mensen. De menselijke maat kwam steeds meer onder druk te staan.

Zo wilde ik niet verder. Het roer ging om en ik startte mijn eigen bedrijf. Die wens had ik heel lang maar ik durfde nooit eerder de stap te zetten. Zekerheid was voor mij altijd behoorlijk belangrijk en die raakte ik kwijt. 

En nu? Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn besluit. Vanaf het eerste moment voel ik me als een vis in het water als ondernemer. Ik heb de ruimte en de vrijheid om mijn vak op mijn manier inhoud te geven. Coachen en in beweging brengen van mensen past voor 100% bij mij. Iedere dag heb ik plezier in mijn werk.

Het gevoel om gelukkig te zijn in je werk en blij te zijn met de keuzes die je maakt in je loopbaan en je leven, wil ik graag aan je overbrengen.

Ik help je graag om je eigen kleur van loopbaan en leven te vinden.

Ik wil graag aan de slag

Het eerste orientatiegesprek is gratis en verplicht tot niets