WIE IS NAN?

Helder, praktisch & persoonlijk

Ik werkte al heel wat jaren als loopbaanadviseur- en coach in een grote ambtelijke organisatie. Aardige collega’s, het werk OK. Ik functioneerde goed. Het was gemakkelijk. Ik had nog jaren zo kunnen doorgaan. En toch voelde ik me niet meer echt happy. Dat lag niet aan mijn vak. Loopbaanbegeleiding was en is mijn passie.

Dan maar meer onzekerheid maar wel uitdaging, plezier en ontwikkeling.

Het voelde voor mij vooral alsof in mijn werk regels en procedures steeds belangrijker werden dan mensen. In mijn privé-leven gebeurde er veel. In korte tijd verloor ik een aantal mensen die me dierbaar waren. Mijn kijk op het leven veranderde: uitstellen naar morgen kan te laat zijn….Dat was het moment waarop ik dacht: ik wil het anders, ik wil beweging. Ik wil mijn energie richten op mensen en niet kwijtraken aan bureaucratie. Dan maar meer onzekerheid maar wel uitdaging en ontwikkeling.

Coachen en in beweging brengen van mensen past voor 100% bij mij.

Ik voel me als een vis in het water als ondernemer. Ik heb de ruimte en de vrijheid om mijn vak op mijn manier inhoud te geven. Coachen en in beweging brengen van mensen past voor 100% bij mij: “Inside Out”, van innerlijk (passie en talenten) naar uiterlijk (uitstraling).  Het gevoel om gelukkig te zijn in je werk en blij te zijn met de keuzes die je maakt in loopbaan & leven, dat gevoel wil ik graag aan je overbrengen.