Loopbaancoaching

 

 

Loopbaancoaching

 

 

 1. Persoonlijk traject

Op zoek naar werkplezier?

Op zoek naar je talenten, drijfveren, kwaliteiten?

Op zoek naar meer uitdaging en ontwikkeling maar je weet nog niet wat?

Op zoek naar meer balans in je loopbaan & je leven?

Op zoek naar meer plezier in je huidige werk?

Allemaal voorbeelden van thema’s die ik als loopbaanbegeleider tegenkom. 

Ik begeleid je in maximaal 8 coachingssessies met jouw eigen loopbaanvragen. Daarna geef jij zelfbewust richting aan jouw keuzes. 

Keuzes die aansluiten op wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kunt.

Afhankelijk van het coachdoel wordt gebruik gemaakt van de persoonlijke kracht methodiek. Een kleurrijk concept dat inzicht geeft in je talenten en je drijfveren. Een concept dat leert hoe je je unieke kracht zichtbaar kunt maken. Onderdeel van deze methodiek vormt de zogenaamde blauwdruktest die vooraf wordt gemaakt.

2. Loopbaancheck

Wel eens gedacht om tijd in te ruimen voor onderhoud van jezelf?

Stil te staan bij de vraag: waar sta ik in mijn loopbaan? Hoe wil ik verder?

In een speedsessie van 1,5 uur krijg je op een kleurrijke manier zicht op je talenten en drijfveren. Dit doen we met behulp van de Powertypetest van de Persoonlijke Kracht methodiek. Daarna heb jij een goede basis om zelf je loopbaanpad verder in te vullen.

2. Loopbaancheck

Wel eens gedacht om tijd in te ruimen voor onderhoud voor jezelf?

Stil staan bij de vraag: waar sta ik in mijn loopbaan? Hoe wil ik verder?

In een speedsessie van 1,5 uur krijg je op een kleurrijke wijze zicht op jouw talenten en drijfveren. Dit doen we met behulp van de Powertypetest van de Persoonlijke Kracht methodiek. Daarna heb jij een goede basis om zelf verdere invulling te geven aan jouw loopbaanpad.

3. Online solliciteren

Steeds meer worden sollicitatiegesprekken online gevoerd. Communicatie via een beeldscherm verloopt echt anders dan in een live ontmoeting.  Hoe bereid je dat voor?

In een online sessie van 1,5 uur bespreken we:

  • welke indruk je wilt achterlaten bij je gesprekspartners aan de andere kant
  • welke kledingkeuze het meest bijdraagt aan je effectiviteit in het onlinegesprek
  • hoe je het beste in beeld komt
  • wat het effect is van je lichaamstaal, stemgebruik en (non)verbaal gedrag

Tijdens deze sessie draag je kleding die je ook zou kiezen voor het online sollicitatiegesprek. Ik geef je daar feedback op. Zo heeft de sessie voor jou het meeste effect.

Na afloop weet jij hoe je het best tot je recht komt in een online sollicitatiegesprek.

Lees de ervaringen van Marian die een individueel coachingstraject volgde

 

Waarom?

Ik heb een coachingstraject opgepakt omdat ik stiekem toch wel eens dacht “is dit het nou? Zou ik ook nog anders kunnen en misschien ook wel anders willen?”  Ik zat best comfortabel. En ik had geen zin om binnenste buiten gekeerd te worden. Had geen zin in ‘moeilijk’. Want ik heb al zo veel en zo vaak aan mezelf gewerkt. Ik had zin in luchtig en positief. Maar wel relevant. Ik had eigenlijk de behoefte om vanuit ‘ik ben prima zoals ik ben’ andere opportunities te ontsluiten. Dus met andere woorden dat wat ik goed kan, effectiever en beter te benutten. Zodat ik zakelijk weer kon dansen!

Wat heeft het mij gebracht?

Het traject heeft mij geholpen nog meer inzicht te krijgen in mijn kernkwaliteiten. Het liet mij zien wat ik moeiteloos doe en wat mijn drijfveren zijn. Met gebruik van de Persoonlijke Kracht methodiek heeft Nan mij geholpen om een blauwdruk voor succes samen te stellen en een kompas voor een leven met voldoening. En daarnaast om mijn innerlijke kracht te verbinden met een kleurrijke, stijlvolle en stralende buitenkant. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik het roer heb omgegooid in mijn loopbaan en inmiddels met veel succes en plezier mijn eigen business run.

Over Nan

Nan zit ontzettend sterk in haar rol als coach. Ze kan als geen ander duiden en doorvragen. En tegenspreken.  Een leuke hartelijke vrouw, die heel accomoderend lijkt en ook is. Maar die tegelijkertijd feilloos de vinger op de zere plek kan leggen, en dit ook uitspreekt. En haar eigen mening niet onder stoelen of banken steekt, op een prettige niet-aanstootgevende manier. En die jou als cliënt op een geheel waardevrije manier feedback kan geven en aan het denken kan zetten.

Ik wil graag aan de slag

Het eerste orientatiegesprek is gratis en verplicht tot niets