Gastredacteur Kleur & Stijl

INSIDE OUT: VAN PASSIE EN TALENTEN NAAR UITSTRALING

Voor de voorjaarseditie 2020 van het vakblad Kleur & Stijl mocht ik gastredacteur zijn en o.a. aandacht geven aan de thema’s die ik als loopbaanprofessional en imagospecialist een warm hart toedraag.

Iedereen die mij kent en met mij werkt weet hoe belangrijk ik de balans tussen binnenkant (innerlijk) en buitenkant (uiterlijk) vind. Het effect van JEZELF gaat om je binnenkant EN om je buitenkant.

Hoe evenwichtiger die balans is, hoe meer vitaliteit, zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit.

Als loopbaancoach was ik gericht op inhoud, de ontwikkeling, de binnenkant. Dat was toch waar het om moest gaan?….

En de buitenkant, uitstraling, het gebruik van kleur in kleding, het toepassen van een eigen stijl zag ik meer als hobby. Ik volgde met heel veel plezier veel opleidingen op dat vlak. In een zakelijke context vond ik het niet zo belangrijk, maar dat veranderde…!

In mijn werk als loopbaancoach kwam ik er steeds meer achter dat het niet alleen gaat om wie je BENT, maar ook om wat je laat ZIEN om in je leven en je loopbaan nog sterker te staan. Onze aandacht voor het innerlijk vinden we volstrekt normaal, maar we hoe we dit kunnen afstemmen op onze uitstraling daar staan we veel minder bij stil.

Ik ben ervan overtuigd dat imagoprofessionals hier in trainingen en ontwikkelprogramma’s een bijdrage aan kunnen leveren.

In de interviews lees je terug hoe de verbinding en de wisselwerking worden ervaren en vooral wat dit betekent voor vitaliteit.

Klik hier om het hele nummer te lezen >