Zeg het met kleding

door 22 jan 2021Geen categorie

De inauguratie van de president van de VS, Joe Biden, op 20 januari jl. ademt verbintenis, samenwerking en eenheid. Dit komt nadrukkelijk in zijn inaugurale speech in woorden naar voren en even zo nadrukkelijk non verbaal in het beeld dat vice president Kamala Harris neerzet. Dat kleding niet “n ding” op zich is, maar onderdeel is van hoe je overkomt en wat je wilt uitdrukken, brengt zij krachtig naar voren.

Kamala Harris gaat voor paars. En daarmee drukt ze verbinding uit… Als blauw (de kleur van de democraten) gemengd wordt met rood (de kleur van de republikeinen) ontstaat paars.
Hoe mooi is het om zo je ambitie en passie uit te drukken? Niet alleen Kamala Harris, ook Michelle Obama en Hillary Clinton verschenen van top tot teen in het paars.

En kijk ook eens naar de loper. Een combinatie van rood en blauw!


Je kleding bepaalt in sterke mate het beeld dat je neerzet en hoe je bij de ander overkomt.

Over Nan Banens

Coachen en in beweging brengen van mensen past voor 100% bij mij: “Inside Out”, van innerlijk (passie en talenten) naar uiterlijk (uitstraling).  Het gevoel om gelukkig te zijn in je werk en blij te zijn met de keuzes die je maakt in loopbaan & leven, dat gevoel wil ik graag aan je overbrengen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor je? Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.