Dress for Success

door 17 jul 2019Geen categorie

Bevlogen vrijwilligers van ‘Dress for Success’ Utrecht klaar VOOR de feestelijke finale van de VOOR-verkiezing 2019. ‘Dress for Succes’ steunt mensen die op sollicitatiegesprek gaan vanuit een minimuminkomenssituatie door hen gratis een representatieve outfit te geven. Een eerste indruk maak je immers maar een keer. Stichting Florence won na een spannende finale de hoofdprijs van meer dan € 68.000 met ‘maak muziek voor ouderen mogelijk’. Dress was net zo goed winnaar met hun mooie project ‘More succes for dress’ en gaat met een bedrag van €10.000 naar huis. Bijeengebracht door de partners van VOOR, die 10% van hun omzet afdragen voor projecten waar Nederland mooier van wordt!

https://www.voor.nl/nieuws/236/winnaar-VOORbeeld-verkiezing-2019

Over Nan Banens

Coachen en in beweging brengen van mensen past voor 100% bij mij: “Inside Out”, van innerlijk (passie en talenten) naar uiterlijk (uitstraling).  Het gevoel om gelukkig te zijn in je werk en blij te zijn met de keuzes die je maakt in loopbaan & leven, dat gevoel wil ik graag aan je overbrengen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor je? Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.