Bevlogen kleuren bij Oleana

door 17 jul 2019Geen categorie

Als kleurexpert en loopbaancoach heb ik enorm veel plezier beleefd aan mijn bezoek aan Oleana in Bergen, Noorwegen. Een bedrijf in 1992 opgericht om te laten zien dat het mogelijk is om in een “duur” land als Noorwegen zelf duurzaam kleding te produceren. Oleana doet dat inmiddels met groot succes.

Prachtig Scandinavisch design, in sprekende kleuren, en gemaakt van prachtige stoffen. Truien, vesten, shawls, rokken… en nog veel meer! In mooi industrieel erfgoed direct aan de fjord werken 70 bevlogen medewerkers aan Oleana kleding. Iedereen is van harte welkom om te zien, voelen en ervaren hoe de kleding wordt gemaakt en met alle (70) medewerkers te spreken over hun werk, bedrijf en producten. Mooie open gesprekken met mensen die supertrots zijn op Oleana en de bijdrage die zij leveren aan de productie van prachtige kledingstukken. Een feestje om te bezoeken.

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor je? Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Over Nan Banens

Coachen en in beweging brengen van mensen past voor 100% bij mij: “Inside Out”, van innerlijk (passie en talenten) naar uiterlijk (uitstraling).  Het gevoel om gelukkig te zijn in je werk en blij te zijn met de keuzes die je maakt in loopbaan & leven, dat gevoel wil ik graag aan je overbrengen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat ik kan betekenen voor je? Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.